fredag 27. mai 2011

Fødselsdagkort!!

Da er det tid for en ny utfordring inne hos Sukkersøtt. Denne gangen vil vi se "Din stil". Sukkersøtt søker også etter nye i DT. Så sleng dere rundt, og bli med!!
Mitt kort er kanskje ikke helt typisk meg når jeg tenker etter, men jeg har Magnolia, perler og blomster. Så da tenker jeg det er veldig meg alikevel!!! Den nydelige Magnolia jenta er fra Tone, i  Kjøpsvik bokhandel.




torsdag 26. mai 2011

Fødselsdagkort!!

Dette er vel ikke farger som  ses mye på kort fra meg!! Inspirert av kortene til Gro. Motiv og de store blå blomstene, er fra Magnolia. De får du kjøpt hos Tone i Kjøpsvik bokhandel. Ellers fortsetter jeg med rester, utrolig hvor mye man har når man roter i gammelt rask..



Deltar i disse utfordringene:
Paper play  - Blossoms and blooms
Everybody art  - Sketch
Woodware USA  - Anything goes

onsdag 25. mai 2011

Lilla kort!!

Et nytt kort i lilla!!!Hun er jo så søt der hun sitter. Et litt enkelt kort, og denne gangen har jeg ikke fulgt noen skisse. Jeg bruker bare restepair for tiden, godt å bli kvitt litt!! Hjørnene er stanset ut med Nellie Snellen dies som er kjøpt hos Kjøpsvik bokhandel. Jeg får ikke til å kommentere, skjønner ikke hva som er skjdd!! Får ikke logget meg inn på blogger....



Deltar i disse utfordringene:
Creative card  - Anything goes
Crafty catz  - Anything goes
Nordsalten  - Perler

lørdag 14. mai 2011

Dt Sukkersøtt

Da er det tid for en ny utfordring inne hos Sukkersøtt. Utfordringen denne uken er, PIKNIKK.
Jeg har prøvd meg på en "picnic box", som flinke Randi har laget så flott en oppskrift på. Det er mange bilder denne gangen også, men vanskelig å bare ha ett for å vise denne kurven. Jeg fortsetter med å bruke papirene til Vibeke Spigseth. Ellers har jeg dekorert med blomster og fjær. For å få et skrivefelt, har jeg en Magnolia tag. Passet litt med dette motivet syns jeg da!! Plass til å skrive en liten hilsen bak på tagen. Det er mamma som skal ha kurven. Hun skulle gi penger til brudeparet, og da er jo denne kurven perfekt. 







Deltar i disse utfordringene:
Just Magnolia  - Make it lacy
Magnolia stamp lovers  - Congratulations
Everybody art  - Flowers
Stampvie and more  - Ribbons
Your next stamp  - Pop it up
Sketchy colors  - Rosa, blå, grønn
Papirdokkene  - Alt er lov
Make it colourful  - Dotty backgrounds

lørdag 7. mai 2011

Bok kort!

Endelig har jeg klart å lage en" bok"!! Dette var mye plunder, og jeg liker sletts meg ikke å brette. Men kan faktisk hende jeg lager en igjen, de er jo så praktiske å gi bort gaver i. Det er litt av et bilderas, så håper dere orker å se!!
Har brukt resten av arket fra Vibeke Spigseth, og blomster, fjær, perler og osteklut som er malt med gesso. Motivet har jeg fått stemplet opp av Jorunn, det er jo bare så herlig. Det er malt med Distress ink reinker. Oppskriften på denne boken , fant jeg inne hos multikunstneren Wenche.






Deltar i disse utfordringene:
Just Magnolia  - Anything goes with stitching
Paper Sundaes  - Favourite hair colour
Papertake weekly  - Anything goes

torsdag 5. mai 2011

Konfirmasjonskort!

Enda et konfirmasjonskort, er ikke helt ferdig med de enda!! På dette kortet har jeg bare brukt rester. Beklager at jeg er en dårlig blogger for tiden, men har en del data problemer. Flaks jeg kom inn her i dag!!




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails